Wat heb ik aan deze training als fondsenwerver?

je zult met meer vertrouwen fondsenwerven. Omdat je weet hoe je moet vragen. En hoe je een donateur inspireert om te geven. Dit zie je terug in een beter resultaat. En een betere relatie met je donateur. In minder tijd.

Wij zijn een kleine stichting. Wat kan ik met deze training?

juist voor kleine stichtingen is deze training geschikt. jij hebt niet de tijd en het geld om uitgebreid te testen. In deze training krijg je alleen maar bewezen kennis waarmee jij met meer zekerheid en succes kunt werven.

Hoeveel tijd kost de training mij?

Elk onderdeel bestaat uit hapklare blokken van maximaal 15 minuten. Totaal duurt elke module even lang als een 1/2 dag training. Maar dan op je eigen tempo.

Hoe pas ik die kennis toe in mijn dagelijkse werK?

Leren is doen. Daarom krijg je bij de meeste lessen ook werkbladen en voorbeeldteksten.

Hoelang houd ik toegang tot de training.

Vanaf het moment dat je je aanmeldt, heb je een jaar lang onbeperkt toegang. Daarna kun je lid blijven voor 195 euro per jaar om updates te krijgen en mee te doen met de live sessies.

En als ik nou vragen heb over mijn campagne?

Elk kwartaal geef ik een live-sessie van 1 1/2 uur. Hierin heb je de mogelijkheid om je campagne te laten bespreken.

Welke training wordt er dit jaar nog toegevoegd?

Dit jaar voeg ik in ieder geval nog toe: Beter Vragen en Beter Berichten.

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je na het starten van de training niet tevreden bent, dan kun je binnen 14 dagen na de start van de training je geld terugvragen. Geen probleem.

Ik krijg toch wel een certificaat

Ja natuurlijk. Als je mij dan wel de belangrijkste werkdocumenten ingevuld toestuurt. Dan krijg je een mooi certificaat als erkenning en een leuke verrassing. :)

Ik heb nog vragen.

Neem even contact met mij op via info@beterfondsenwerven.nl. Dan beantwoord ik ze graag

Of boek direct een 20 minuten gesprek met mij: ik beantwoord je vragen en laat je de leeromgeving zien. gebruik deze link: https://calendly.com/beterfondsenwerven/live-demo-van-beter-fondsenwerven